Veien videre for elektronisk signering og digitale prosesser

Signant inviterer til miniseminar sammen med Virke og BankID

Dato: tirsdag 5. september
Tidspunkt: faglig program kl. 12 – 16.30, mingling med tapas og vin til kl. 18 
Sted: Virke bygget, Henrik Ibsens gate 90, Solli Plass
Pris: Gratis

Påmelding

Markedet for elektronisk signering utvikler seg raskt

Markedet for elektronisk signering er modent, aktørene fokuserer på digitalisering og er kjent med standarden for e-signering. Løsninger har vært testet og benyttet og lovverket tilpasses og gjøres teknologivennlig i rekordfart. I fagmiljøet snakker vi om utnytte løsning for e-signering bedre, utvikle det og ta det i bruk på flere type avtaler i større deler av bedriften.

Elektronisk signatur i regnskapsbransjen

I regnskapsbransjen startet det med elektronisk signatur på årsregnskap og oppdragsavtaler. Videre er veien kort for å signere styredokumentasjon, fullmakter, protokoller og ansettelsesavtaler. Vi vil høre innlegg fra Signant-kunder som har videreført bruken av Signant til stadig flere deler av virksomheten, og hvilke fordeler dette bringer med seg.

Signant og veien videre for elektronisk signering og digitale prosesser

Formålet med seminaret er å dele erfaringer, brukertips, belyse nyheter innen teknologien. Vi i Signant erfarer at den planlagte utrullingen for å ta i bruk e-signering er vel så viktig som det tekniske innholdet selve løsningen. Vi er avhengig av at brukerne gir tilbakemelding til oss som leverandører, og at vi er i forkant av utviklingen. Trenden er at det skal være intuitivt og enkelt å ta i bruk, slik at både unge og eldre gjennomfører signaturer kjapt og enkelt. I tillegg så er sikkerhet avgjørende, og den tilfredsstiller de strengeste kravene til e-signatur.

Agenda
Agenda_miniseminar

Vi har satt sammen en rekke spennende brukercaser fra ulike bedrifter som benytter Signant i sitt daglige virke med avtalesignering. Casene skal belyse bakgrunnen for å ta i bruk Signant, utviklingen man har gått igjennom, den positive effekten man har oppnådd, samt fallgruver og viktige erfaringer. Sånn sett forsøker vi å skape et viktig brukerfora til felles nytte!

Seminaret er i regi av Signant, Virke og BankID, som alle vil være presentert på agendaen. Fra BankID Norge skal vi få høre hvilke forrykende fart utviklingen går og hvordan de tilpasser seg med nyvinning og strategi. Vi i Signant vil dele våre erfaringer fra markedet, vi presenterer også noen av nyhetene som kommer! I tillegg har vi med god hjelp fra dere kunder en lang ønskeliste til utvikling.

Av andre som er med kan vi nevne BITS AS, CoreTrek, Viewledger, Pareto Asset Management, Saga Regnskap Asker med flere.


tapas, pinchos, spanish canapes, party finger food

Vi avslutter med mingling mens vi nyter god mat og drikke. Velkommen!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux