Sumango og Maestro inviterer til seminar

Digitalisering av regnskapsbransjen – Alt handler om digitalisering, endringsledelse og systemstøtte.

 

Produktikon Maestro Årsoppgjør   

7. juni treffer du oss på Clarion Hotel og Congress Trondheim.

 

Vi i Maestro vil snakke om våre løsninger for god og effektiv arbeidsflyt, og hvordan du med produkter fra Maestro kan arbeide mest mulig effektivt og enkelt, med smarte løsninger og supre integrasjoner som noen av stikkordene.

Norgesregnskap v/Endre Ugedal vil snakke om hvordan Norgesregnskap/Åfjord Regnskap har forberedt seg på fremtiden. Hvilke tiltak er gjort, hvordan ser de på bransjen fremover, hva er viktig for å kunne være en attraktiv samarbeidspartner. Ugedal og Norgesregnskap jobber under mottoet; «Den som våger – VINNER!»

Sumango vil presentere sin skybaserte regnskapsløsning som er bygget på Microsoft Dynamics NAV. Sumango er en enkel, sikker, fleksibel og kostnadseffektiv løsning for regnskapsbyrå og deres kunder. Med Sumango kan du tilby dine kunder en komplett skybasert forretningsløsning. Det vil bli gjennomgang og praktisk visning av løsningene både for regnskapsbyrået og deres kunder.

Les mer og meld deg på seminaret i Trondheim her.

8. juni er vi i Tønsberg, på Gründerhuset på Nøtterøy.

I Tønsberg møter dere representanter fra Maestro og Sumango, samt administrerende direktør Christine Lundberg Larsen fra Regnskap Norge og leder av RN IT-forum Hans Christian Ellefsen. De vil snakke om hvordan Regnskap Norge jobber med digitalisering, hvordan fremtiden ser ut for regnskapsbransjen , og hvordan støtte bransjen gjennom dette digitale skiftet.

Les mer og meld deg på seminaret i Tønsberg her.

Ved deltakelse på arrangementet er du med i trekningen av flotte premier fra Sumango og Maestro Signant.

Deltar du på vårt formiddagsseminar, er ditt regnskapsbyrå med i trekningen av gratis etablering (oppsett, kurs/opplæring, konvertering av data fra gammel løsning – verdi inntil 25000,- eks. mva.) av Sumango som regnskapsløsning for din regnskapsbedrift. Fra Maestro får vinnerfirmaet gratis tilgang til Maestros elektroniske signaturløsning Signant i 3 måneder, med inntil 200 elektroniske signaturer.

Les mer om


Begge seminarene er gratis og varer fra kl. 09-11. Det er enkel servering.
Seminarene er rettet mot regnskapsførere og beslutningstakere innenfor bransjen. 

Velkommen!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux