Maestro presenterer gode kunder

Vi i Maestro setter stor pris på våre kunder, og ønsker derfor å fremheve noen av disse, og la de fortelle om deres beste tips for bruken av Maestro Årsoppgjør og andre Maestro-program. Flere kunder vil bli presentert i tiden fremover.

 

I første omgang er det naturlig for oss å ta en prat med den første delvinneren av Årets Maestro – Thomas Nilsen, som ble nominert av kollegaene i sitt kontorfellesskap.

Dette ønsker jeg naturligvis å være med på, det er alltid hyggelig å bli satt pris på – sier Thomas Nilsen, når vi kontakter han og forteller om våre planer for å presentere utvalgte kunder.

Thomas Nilsen er 44 år og bor i Solbergelva i Nedre Eiker kommune i Buskerud. Han driver Nilsen Revisjon og er en del av Eventus Kontorfellesskap, som består av tre revisjonsselskap og tre regnskapsførerselskap.

Jeg begynte å bruke Maestro Revisjon helt tilbake i 1996, da jeg var ansatt i Dragland Revisjon – forteller Thomas. Jeg har og inngående kjennskap til Maestro Årsoppgjør, og for meg er det det eneste årsoppgjørsprogram jeg har brukt gjennom alle år.

Thomas bedyrer at det aldri har vært aktuelt å prøve ut andre årsoppgjørsprogram. For meg har alltid Maestro fremstått som brukervennlig og enkelt å bruke – sier han. Han forteller samtidig at både Maestro Klientadmin og Signant er veldig aktuelle produkter for eget selskap, samt for kontorfellesskapet.

Etter å ha fått på plass personalia, og innledende spørsmål, kommer vi over til de viktigste punktene – nemlig Thomas sine beste tips til andre eller nye brukere av Maestro årsoppgjør. Dette er punkter vi anbefaler alle å ta en titt på.

Her er Thomas sine beste Maestro-tips:

  • Kontakt Maestro hvis du har spørsmål eller ønsker om endringer/forbedringer. Jeg har gjort dette i årenes løp og opplevd både god support og at innspill blir verdsatt og vurdert.
  • Bruk «Kontroll av data» aktivt. Ikke alle meldingene der er relevante, men her fanges de fleste feil og mangler opp.
  • Bruk avskrivningsenheter i anleggskartoteket. I et omfattende anleggskartotek vil det gi bedre oversikt. Et anleggsmiddelnummer pr. konto. Hvis flere anskaffelser på samme konto, benytt avskrivningsenheter i stedet for å opprette nytt anleggsmiddelnummer.
  • Jeg benytter alltid «slett nullkonti» i saldobalanse/kontoplan. Det blir da enklere og mer oversiktlig å jobbe i dette skjermbildet.

 

Med dette takker vi Thomas for praten og gode tips, som vi håper flere som bruker Maestro Årsoppgjør kan få god nytte av – det er lurt å høre på «ekspertene»!

 

Følg med på våre nettsider for vår neste kundehistorie, og enda flere tips til deg som Maestrobruker!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux