Maestro kommer til Kristiansand!

26. april arrangerer vi Maestro-dagen i Kristiansand og inviterer deg til konferansen.

Maestro er totalleverandør innen økonomisk programvare og markedsledende innen Årsoppgjør. På Maestro-dagen har vi hovedfokus på den røde tråden gjennom Maestro Årsoppgjør, og vi viser deg hvordan du med produkter fra Maestro kan arbeide mest mulig effektivt og enkelt, med smarte løsninger og supre integrasjoner som noen av stikkordene.

Sted: Scandic Hotell Sørlandet, ved Dyreparken (PS! Hotellet har skiftet navn fra Thon)
Dato: onsdag 26. april
Tid: 09.30-14.00, registrering fra kl. 09.
Pris: kr. 550,- pr. deltager

Påmelding  her, innen 25. april.

Konferansen gir autorisasjonspoeng for revisor og regnskapsfører, og passer for både nye og erfarne Maestro-brukere. Dagen kan fint ses på som et oppfriskningskurs i Maestro programvare.

Vurderer du Maestro programvare? Da bør dette overbevise deg!

Maestro en totalleverandør innen økonomisk programvare og markedsledende innen Årsoppgjør. Maestro Årsoppgjør er komplett utstyrt med ligningspapirer, skatteberegning og noter. Den totale produktpakken fra Maestro dekker alle behov i en revisors og regnskapsførers hverdag. Våre programmer tar deg enkelt og trygt gjennom blant annet avstemming, konsolidering, datasetthåndtering, klientinformasjon, sikkerhet, timeregistrering, fakturering og revisjon. I tillegg er programmene integrert mot en rekke samarbeidspartnere.

Nærhet til kundene, personlig service og tett relasjon til kundene er fokus for Maestro, mens markedet er i stadig endring og det blir færre og større aktører. Vi jobber hele tiden med fremtidsrettet programutvikling, og ønsker å være i forkant av utviklingen!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux