Maestro-dagen Svolvær 30.august

Bli med på Maestro-dagen i Svolvær!

Vi ønsker deg velkommen til en spennende og inspirerende dag, med konferanse på Svinøya Rorbuer i Svolvær, og etterfølgende kveldsarrangement. Vi avslutter dagen med middag og sosialt samvær på Børsen Spiseri.

Maestro er totalleverandør innen økonomisk programvare og markedsledende innen Årsoppgjør. På Maestro-dagen har vi hovedfokus på den røde tråden gjennom Maestro Årsoppgjør, og vi viser deg hvordan du med produkter fra Maestro kan arbeide mest mulig effektivt og enkelt, med smarte løsninger og supre integrasjoner som noen av stikkordene.

Sted: Konferanse på Svinøya Rorbuer
Dato: onsdag 30. august
Tid: Konferanse 09.00-15.00, med påfølgende aktivitet og middag på Børsen Spiseri.
Pris: kr. 1050,- pr. deltager

Påmelding innen 24. august.

Konferansen gir autorisasjonspoeng for revisor og regnskapsfører, og passer for både nye og erfarne Maestro-brukere. Dagen kan fint ses på som et oppfriskningskurs i Maestro programvare.

Er du på jakt etter en totalleverandør av økonomisk programvare?

Den totale produktpakken fra Maestro dekker alle behov i en revisors og regnskapsførers hverdag. Maestro Årsoppgjør er komplett utstyrt med ligningspapirer, skatteberegning og noter. Våre programmer tar deg enkelt og trygt gjennom blant annet avstemming, konsolidering, datasetthåndtering, klientinformasjon, sikkerhet, timeregistrering, fakturering og revisjon. I tillegg er programmene integrert mot en rekke samarbeidspartnere.

Nærhet til kundene, personlig service og tett relasjon til kundene er fokus for Maestro, mens markedet er i stadig endring og det blir færre og større aktører. Vi jobber hele tiden med fremtidsrettet programutvikling, og ønsker å være i forkant av utviklingen!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux