Maestro-dagen Roadshow

Maestro-dagen viser deg hvordan du gjør årsoppgjøret på 40 minutter!

I høst drar teamet i Maestro-dagen land og strand rundt.

Maestro-dagen begynner å bli et godt innarbeidet konsept, og til høsten tar vi en tur rundt i Norge for å la dere Maestro-brukere, samt aktuelle nye kunder, få en oppdatering på Maestro Årsoppgjør i tillegg til andre Maestro-produkter som Klientadmin, Avstemming med mer.

Hva inneholder Maestro-dagen?

På Maestro-dagen vil vi vise deg hvordan du med produkter fra Maestro kan arbeide mest mulig effektivt og enkelt. Smarte løsninger og supre integrasjoner er noen av stikkordene for konferansen, hovedfokus er den røde tråden gjennom Maestro Årsoppgjør.

Nytt av året er bl.a. Årsoppgjøret på 40 minutter, der vi viser hvordan du ved hjelp av Maestro Klientadmin og Maestro Årsoppgjør samt ferdige maler og integrasjoner, effektiv kan ferdigstille et årsoppgjør.

Dagen er ment for både eksisterende og aktuelle nye kunder, som alle vil sitte igjen med god kunnskap om hvordan best mulig utnytte våre programmer og all funksjonalitet som ligger i disse.

Maestro-dagen kommer til følgende plasser i løpet av høsten:

Tønsberg 18. september Quality Hotel Tønsberg 
Oslo:
20. september Høyres Hus
Førde: 16. oktober Scandic Sunnfjord Hotel & Spa 
Hønefoss: 23. oktober Klækken Hotell

 

Deltagelse på Maestro-dagen koster kr. 550,- pr person, og inkluderer lunsj og kursbevis.

Maestro-dagen gir autorisasjonspoeng for revisor og regnskapsfører

Konferansen gir autorisasjonspoeng for revisor og regnskapsfører, og passer for både nye og erfarne Maestro-brukere. Dagen kan fint ses på som et oppfriskningskurs i Maestro programvare.

Maestro-dagen gir følgende autorisasjonspoeng: 1 time regnskap og 2 timer annet.

Maestro er totalleverandør

Er du på jakt etter en totalleverandør av økonomisk programvare eller kun ute etter å se hva som rører seg i markedet? Uansett garanterer vi at du blir litt klokere etter Maestro-dagen.
Den totale produktpakken fra Maestro dekker alle behov i en revisors og regnskapsførers hverdag. Maestro Årsoppgjør er komplett utstyrt med ligningspapirer, skatteberegning og noter. Våre programmer tar deg enkelt og trygt gjennom blant annet avstemming, konsolidering, datasetthåndtering, klientinformasjon, sikkerhet, timeregistrering, fakturering og revisjon. I tillegg er programmene integrert mot en rekke samarbeidspartnere.

Nærhet til kundene, personlig service og tett relasjon til kundene er fokus for Maestro, mens markedet er i stadig endring og det blir færre og større aktører. Vi jobber hele tiden med fremtidsrettet programutvikling, og ønsker å være i forkant av utviklingen!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux