Maestro-dagen Oslo

I høst, for tredje år på rad, ønsker vi velkommen til Maestro-dagen Oslo!

Dato: mandag 18. september
Tidspunkt: kl 12 – 16
Sted: VIRKE, Henrik Ibsensgate 90
Konferansen er gratis. Det blir servert lett lunsj og drikke.

Påmelding

Her er Espen Thoresen under fjorårets Maestro-dag i Oslo

Hva inneholder dagen?

På Maestro-dagen vil vi vise deg hvordan du med produkter fra Maestro kan arbeide mest mulig effektivt og enkelt. Smarte løsninger og supre integrasjoner er noen av stikkordene for konferansen, hovedfokus er den røde tråden gjennom Maestro Årsoppgjør.

Konferansen gir autorisasjonspoeng for revisor og regnskapsfører, og passer for både nye og erfarne Maestro-brukere. Dagen kan fint ses på som et oppfriskningskurs i Maestro programvare.

Maestro er totalleverandør

Er du på jakt etter en totalleverandør av økonomisk programvare eller kun ute etter å se hva som rører seg i markedet? Uansett garanterer vi at du blir litt klokere etter Maestro-dagen.
Den totale produktpakken fra Maestro dekker alle behov i en revisors og regnskapsførers hverdag. Maestro Årsoppgjør er komplett utstyrt med ligningspapirer, skatteberegning og noter. Våre programmer tar deg enkelt og trygt gjennom blant annet avstemming, konsolidering, datasetthåndtering, klientinformasjon, sikkerhet, timeregistrering, fakturering og revisjon. I tillegg er programmene integrert mot en rekke samarbeidspartnere.

Nærhet til kundene, personlig service og tett relasjon til kundene er fokus for Maestro, mens markedet er i stadig endring og det blir færre og større aktører. Vi jobber hele tiden med fremtidsrettet programutvikling, og ønsker å være i forkant av utviklingen!

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux