CIO Forum Regnskap 25. januar

Tema for dagen er fremtidens regnskap og digitalisering av regnskapsbransjen.

Sett av formiddagen og kom på dette høyaktuelle frokostseminaret på Oslo Kongressenter.

Computerworld inviterer, og sammen med med Regnskap Norge som hovedpartner, samt Unimicro, Tripletex, Xledger og Maestro som partnere, utgjør dette et slagkraftig og relevant team.

Digitaliseringen medfører store endringer for alle som jobber med regnskap, men fører også med seg store muligheter for effektivisering. På seminaret føres regnskaps- og it-bransjen sammen for å finne løsningene og identifisere mulighetene som ligger i det digitale regnskapet.

ID-kontroll for den dynamiske bedriften

I samarbeid med Signant og Maestro har Grant Thornton tatt sikte på en effektiv og kundevennlig ID-kontroll med bruk av BankID som møter med kravene og lovverket.

Niklas Blixt i Grant Thornton vil snakke om jobben med å forenkle og effektivisere tidkrevende og tunge prosesser. En av prosessene som er praktisk krevende og gjerne tar lang tid er ID-kontroll av nye kunder, der kunden fram til nå har måttet møte opp fysisk. Blixt sier: Vi har undersøkt muligheten for å kunne gjøre ID-kontroll digitalt gjennom bruk av BankID. Sammen med Signant og Maestro har vi nå funnet en spennende mulighet som kan hjelpe våre revisjon-, regnskap- og rådgivningskunder. Hør mer om dette, samt mye mer på på CIO Forum Regnskap.

Les mer om resten av arrangementet og meld deg på her.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux