BK 2017 Maestro ver. 30

Vi feirer 30-års jubileum, og inviterer til fest!

Årets Brukerkonferanse

Maestro Årsoppgjør kommer ut i versjon 30 i desember, og årets Brukerkonferanse blir litt utenom det vanlige. Det vil si vi – kjører konferanse på dagtid som vi pleier, med alle nyheter og muligheter ny versjon av Maestro Årsoppgjør fører med seg. MEN – vi ønsker å invitere til mer enn en konferanse, vi ønsker dere velkommen til jubileumsmiddag med underholdning på kvelden!

Overblikk over dagen og kvelden

Vi starter opp med lunsj i år, og den faglige delen varer frem til ca kl. 17. Da inviterer vi til mingling og serverer aperitif i baren. Klokken 18 er det middag med underholdning i eget lokale, hvor vi spiser og hygger oss til utpå kvelden. For de som ønsker, er det mulig å bestille hotell for overnatting, dette betales av kunden selv.

I løpet av dagen får du servert rykende ferske nyheter fra siste versjon av Maestro Årsoppgjør, samt smakebiter fra våre andre programmer, av våre høyst kompetente fagfolk. Vi kan love underholdning underveis!

Det vil være mulighet til å melde seg på kun konferansen på dagtid, men vi håper så mange som mulig vil sette av kvelden og feire sammen med oss!

Vi inviterer til konferanse og festmiddag:

BERGEN – Scandic Airport Hotel tirsdag 12. desember

Påmelding til kun konferanse
Påmelding til konferanse og festmiddag

OSLO – Scandic St. Olavsplass (Edderkoppen) torsdag 14. desember.

Påmelding til kun konferanse
Påmelding til konferanse og festmiddag

Deltar du kun på konferansedelen, er deltagelse gratis.
Deltagelse på kveldsarrangementet koster kr. 500,-

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux