Årets Maestro 2017 er kåret

Det kom inn gode nominasjoner til Årets Maestro, og vi endte opp med flere svært gode kandidater når prisen skulle deles ut under festmiddagen på årets Brukerkonferanse i Oslo 14. desember.

 

Det er mange av våre kunder som har gjort seg fortjent til tittelen Årets Maestro, det var en vanskelig avgjørelse, men juryen klarte likevel til slutt å komme til enighet om årets vinner.

Årets Maestro 2017 er Kim Atle Svendsen!

 

Juryens begrunnelse

Personen har gjennom flere år vist stort engasjement, alltid bidratt med mange gode konstruktive innspill, alltid positiv til endringer, faglig sterk i tillegg til å være en god ambassadør både internt i selskapet han jobber i til daglig men også i ulike Maestro-arrangementer, det være seg kurs, ressursgrupper eller Maestro-dagen. Personen er rask til å teste ut ny funksjonalitet for deretter å implementere det internt sik at Maestro fungerer mest mulig effektivt i selskapet han jobber i.

Årets Maestro er Kim Atle Svendsen fra BDT Viken!

På bildet ser dere årets vinner Kim Atle Svendsen sammen med fjorårets vinner Thomas Nilsen under festmiddagen på Scandic St. Olavsplass.

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux